Főoldal
Rólunk
Hírek
Versenybizottság
Játékvezető Bizottság
Etikai és Fegyelmi Bizottság
Üstökös Kupa
Kapcsolat

SPORTOLÓI VÉRADÁS

Ezúton tesszük közzé a DLSZ főtitkára által megküldött felhívást. Az eseményt szövetségünk is támogatja:

Sportolói Véradás Rekordkísérlettel!

A Jót, Szívből – Dunaújvárosért! – akciócsoport a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi területi szervezete, a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Vérellátó Állomás és a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület közös szervezésében kerül megrendezésre 2023. május 16-án, kedden ️09:00 – 16:00 óráig a Sportolói Véradás a Dunaújváros Fabó Éva uszodában, melyre szervezetten várjuk a dunaújvárosi és környékbeli sportolókat, sportegyesületeket, hogy közösen segítsünk a vérellátó központnak.

A véradáson természetesen mindenki részt vehet, aki egészségesnek érzi magát, vagyis nyílt véradást szervezünk május 16-án!

Akciónk során minden sportegyesület vezetőjével felvesszük a kapcsolatot, hogy közösen érjük el a rekordkísérletet, melynek célja, hogy Dunaújvárosban 1 nap alatt több mint 160 véradót számláljunk a nap végén.

️️Támogatóink segítségével pedig minden véradónak ajándékot adunk, ezzel is bíztatva a leendő véradókat, hogy minél többen jöjjenek el a Sportolói Véradásra!

Köszönet a DVG Zrt.-nek, amely a helyszínt biztosítja a Sportolói Véradáshoz, valamint a Sportegyesületeknek, sportolóknak, akik részt vesznek a jótékonysági akcióban!

Sportbaráti tisztelettel:

Petrás Gábor DLSZ Főtitkár
+ 36 70 616 59 41
dmjv.dlsz@gmail.com
www.dlsz.hu

Szeretnénk, ha minél több dunaújvárosi sportegyesület, csapatsport, egyéni sportoló, városlakó és közösség csatlakozna a Sportolói Véradáshoz, hogy közösen segítsünk rászoruló embertársainkon 2023. május 16-án kedden 09:00 – 16:00 óra között a Fabó Éva Sportuszodában.

Ennek tükrében szeretnénk kérni tőletek egy-egy visszaigazolást, hogy tudtok- e jönni, ha igen, akkor várhatóan hány fővel és kb. mikor tervezitek a közös véradást. Azért kérnénk a várható pontos időpontot, hogy tervezni tudjuk a véradáskor az egyesületek érkezését, hogy minél gördülékenyebben menjen a lebonyolítás.

Azoktól az egyesületektől, akik szeretnének csatlakozni, szeretnénk kérni egy-egy nagyfelbontású csapat-, vagy játékos(ok) képet, névvel és titulussal, hogy el tudjuk készíteni a promóciós anyagot róla.

Eddigi egyesületek, akik csatlakoztak az eseményhez:


Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület csapat, játékosok és stábtagok

DKKA felnőtt csapat, játékosok és stábtagok

Takács Attila személyi edző

Vélemény, hozzászólás?